Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Програвши вибори, Гілларі Клінтон відігралась на чоловікові

1/2
Програвши вибори на посаду президента США, Гілларі Клінтон подала на розлучення з чоловіком Біллом. 10 листопада 2016 року адвокати Гілларі, вказавши причину розлучення – «непримиренні розбіжності», надіслали відповідні документи до Верховного суду штату Нью-Йорк, – повідомило видання «Christian Times Newspaper».

Згідно з документами, які отримало видання, Клінтони ще раніше домовились про роздільне проживання, а також обговорили, як будуть ділити майно під час процесу розлучення.

Гілларі і Білл Клінтон познайомились в Єльському університеті (обоє були студентами юридичного факультету). Одружилися вони у 1975 році. У них є спільна дочка Челсі, якій тепер 36 років.

У 1998 році вибухнув скандал щодо відносин Білла Клінтона з Монікою Левінські, практиканткою Білого Дому. Глава держави спершу публічно відрікся від звинувачень Левінські, але потім зізнався, що вступав із нею в інтимний зв'язок. Президента звинуватили у лжесвідченні та почали щодо нього процедуру імпічменту. В той час Гілларі публічно підтримувала чоловіка, а тепер вирішила його позбутись.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ