Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Проєкт Компанії «Центр ЛТД» отримав відзнаку «Зелене серце»

Проєкт Компанії «Центр ЛТД» щодо дослідження морфологічного складу побутових відходів Львова отримав відзнаку «Зелене серце».

18 січня у Києві відбулася зустріч лідерів «Зелена трансформація: Reunion» - міжнародна подія, що обʼєднує лідерів громад, бізнесу, фахових комʼюніті та міжнародну спільноту для обміну досвідом та прискорення розпочатих трансформаційних змін.

Захід організовано Асоціацією професіоналів довкілля PAEW Professional Association of Environmentalists of the World. 

Офлайн участь у заході взяли понад 100 експертів екологічної сфери та онлайн - понад 300, зокрема, Virginijus Sinkevičius, Комісар ЄС з питань навколишнього середовища, океанів і рибальства, Leonore GEWESSLER, Федеральна Міністерка з питань захисту клімату Arad BENKÖ, посол Австрії в Україні;, навколишнього середовища, енергетики, мобільності, інновацій та технологій Австрії, Kristina HAVERKAMP, керуючий директор Deutsche Energie-Agentur; Рeter VAN DE VELDE, посол Бельгії в Україні; Jennes DE MOL, посол Королівства Нідерландів в Україні, Надія Бігун, заступниця Міністра економіки України, Олена Криворучкіна, народний депутат України, Ганна Замазєєва, Голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України та Дмитро Заруба, перший заступник голови Державної екологічної інспекції.

Команда експертів Компанії «Центр ЛТД» в особі директора Олега Боти, керівниці проєкту Юлії Шмід також долучились до заходу і спільно з начальником управління відходами Львівської міської ради Петром Кінашем презентували проєкт дослідження морфологічного складу побутових відходів міста Львова, який отримав відзнаку «Зелене серце».

Більше інформації про послуги Компанії на сайті center-ltd.com.ua. З питань співпраці телефонувати +380 96 781 05 37, +380 67 725 54 32 [email protected].


 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ