Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Проїзд у львівських маршрутках зросте до 2 грн

Сьогодні відбулась робоча нарада директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Наталії Павлюк з керівниками підприємств-перевізників на їх вимогу. Завтра виконавчий комітет розглядатиме питання про коригування тарифу на проїзд у громадському транспорті. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

«Є напружена ситуація, бо нашим перевізникам не вистачає обігових коштів. Це проблема не лише їх, а й міської влади. Зважаючи на те, що паливно-мастильні матеріали зросли більше як на 10%, мінімальна заробітна плата підвищилась у півтора рази, економічно доцільно збільшити тарифи. Завтра на виконавчий комітет буде винесено проект рішення про внесення змін до попереднього рішення про збільшення тарифів від 1,75 грн до 2 грн», - заявила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Наталія Павлюк сьогодні на нараді з перевірниками.

Після оприлюднення рішення новий тариф набуде чинності.

Нагадаємо, у Львові є 74 діючих маршрути, які обслуговують 22 підприємства перевізників.

Наступного тижня у міській раді буде створено робочу групу, яка працюватиме над питанням проведення конкурсів на перевезення.

Протягом трьох місяців на замовлення міської ради фахівці Львівської політехніки розроблятимуть транспортну схему руху громадського транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ