Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прокуратура контролює розслідування резонансного пограбування на Волині

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво розслідуванням розбійного нападу, внаслідок якого лучанину завдано збитків на понад 800 тис. грн, інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Учора о 21.00 у місті Луцьку на вулиці  Метельницького двоє невідомих осіб здійснили розбійний напад на громадянина і, завдавши йому ударів битою, відкрито заволоділи його рюкзаком, в якому знаходилось близько 30 000 доларів США, та мобільним телефоном.

По тому зловмисники зникли в невідомому напрямку на автомобілі "Шкода". На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та перший заступник прокурора області, за керівництва якого було забезпечено належне проведення першочергових слідчих дій та заходів задля встановлення можливих свідків події й осіб, причетних до скоєння нападу.    

Відомості про вчинення розбою, унаслідок якого завдано матеріальних збитків в особливо великих розмірах (кримінальне правопорушення, передбачене  ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України) внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань Луцьким відділом поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Хід розслідування перебуває на контролі в керівництва прокуратури області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ