Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прокуратура виявила в Славсько самовільне будівництво відпочинкового комплексу

За самовільне будівництво відпочинкового комплексу в смт. Славсько перед судом постане мешканець Стрийщини. Про це повідомили в пресслужбі Прокуратури Львівщини.

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 42-річного мешканця Стрийщини. Його обвинувачують у самовільному зайнятті земельної ділянки та самовільному будівництві (ч. 4 ст. 197-1 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у 2017 році обвинувачений, без відповідних дозволів органу місцевого самоврядування, самовільно захопив земельну ділянку в смт. Славсько.

Остання розташована в межах прибережної захисної смуги річки Славка та є природоохоронною територією.

В подальшому, чоловік незаконно побудував там будівлю із дерев’яного бруса та викопав штучну водойму – басейн для відпочинку.

Довідково зазначимо, з метою захисту інтересів держави та поновлення прав жителів Славської територіальної громади прокурорами скеровано позов про звільнення вищевказаної земельної ділянки водного фонду, шляхом демонтажу дерев’яного будинку.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими відділу поліції №3 Стрийського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ