Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Прокуратура закрила кримінальне провадження щодо В.Каська

Київська місцева прокуратура N6 закрила кримінальне провадження за підозрою колишнього заступника Генерального прокурора України В.Каська у вчиненні шахрайських дій та використанні підробленого документу під час здійснення приватизації житла у м. Києві. Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

Проведення досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювалося слідчим відділом Печерського управління поліції ГУ НП в м. Києві. 

За результатом вивчення матеріалів кримінального провадження прокуратура встановила, що органом досудового розслідування не здобуто достатніх доказів для доведення винуватості В. Каська у суді, а встановленні порушення є малозначимими для притягнення його до кримінальної відповідальності. 

У  зв’язку з цим процесуальним керівником – прокурором Київської місцевої прокуратури №6, прийнято рішення про закриття провадження щодо В.Каська на підставі п. 3 ч. 1 ст. 284 КПК України.

На даний час законність прийняття рішення про закриття кримінального провадження перевіряється прокуратурою міста Києва.
 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ