Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Prometheus відкриває нові онлайн-курси

Українська платформа онлайн-курсів Prometheus відкриває реєстрацію на три нові безкоштовні масові онлайн-курси, - Освіта.ua.

Як повідомляється на сторінці проекту у Facebook, вже відкрито реєстрацію на знаменитий курс критичного мислення «Наука повсякденного мислення» Університету Квінсленда, що професійно перекладений українською мовою.

Цей курс входить в топ-3 масових безкоштовних онлайн-курсів світу за оцінками слухачів. Курс «Наука повсякденного мислення» в надзвичайно захоплюючому та наочному форматі розповість про те, як ми формуємо і змінюємо наші погляди, чому очікування викривляють судження і як приймати більш зважені рішення.

Слухачі отримають інструменти, які допоможуть їм мислити незалежно й аналітично, а окремий розділ курсу присвячений вмінню ефективно вчитися новому.

У цьогорічній доповіді Всесвітнього економічного форуму в Давосі критичне мислення посіло друге місце серед найважливіших навичок 2020 року. Критичне мислення також є стандартним курсом навчальної програми західних університетів, але, на жаль, майже не вивчається в Україні.

Відтепер надзвичайно якісний та цікавий онлайн-курс критичного мислення безкоштовно доступний всім українцям: від школярів та студентів до працюючих професіоналів та пенсіонерів.

Також, відкрита реєстрація на курс «Філософія» від викладачів КПІ Василя Піхоровича та Дмитра Столяренка, що познайомить слухачів з головними ідеями класичної європейської філософії, принципами та законами діалектики, розповість як відбувається формування філософських категорій, наукових концепцій, як і з яких причин вони змінюють одні одних та яку роль грають на практиці, а також дозволить оволодіти основами критичного мислення.

Курс «Культурологія» викладачів Національного педагогічного університету імені Драгоманова стане у пригоді для всіх, хто прагне навчитись культурологічного аналізу творів мистецтва і суспільних явищ та процесів; творчого засвоєння культурних цінностей, їх критичного переосмислення і перетворення у надбання власної світоглядної культури; допоможе включенню у міжкультурний діалог; застосуванню отриманих знань у майбутній професійній діяльності.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ