Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Prometheus запускає безкоштовний онлайн-курс “Англійська для початківців”

Онлайн-сервіс із вивчення англійської мови EnglishDom спільно з платформою масових відкритих онлайн-курсів Prometheus створили безкоштовний курс англійської для початківців, який доступний на платформі Prometheus.

Курс “Англійська для початківців” складається з 25-ти занять. Це короткі відеоуроки та тести на закріплення матеріалу. Програма розрахована на заняття по два уроки щотижня протягом трьох місяців. 

Курс підійде для людей, які вивчають англійську з нуля, знають до 100 слів та бажають опанувати базову граматику. Після його закінчення студент зможе розповідати про себе,  родину, погоду, гаджети, мандрівки, свята та традиції, а також ставити загальні запитання, читати і писати нескладні тексти. Щоб отримати сертифікат про здобуття рівня A1-A2 Elementary від платформи Prometheus, треба набрати відповідний сумарний бал, виконавши тести в усіх 25-ти уроках.

“Онлайн-курси англійської – один із найбільш популярних напрямків навчання на Prometheus, – зазначає співзасновник платформи Prometheus Іван Примаченко. - До цього на платформі було розміщено вже сім курсів англійської різного рівня. Але слухачі постійно просили про курс “Англійська для початківців”. І ми щиро радіємо, що завдяки ініціативі наших партнерів EnglishDom відтепер нашим слухачам буде доступний інтерактивний, цікавий, а також безкоштовний онлайн-курс англійської для новачків”. 

“Англійська для початківців” – це 100 відео, 200 тестових тренувань та 750 слів, – розповідає співзасновник та CEO онлайн-школи англійської мови EnglishDom Максим Сундалов. – Ми вклали в цей курс десятирічний досвід наших методистів, застосувавши комунікативні методики Кембриджa й Оксфорда. У свою чергу платформа Prometheus надала експертизу зі створення масових відкритих онлайн-курсів. За статистикою нашого цифрового підручника, рівень Elementary – найзатребуваніший серед користувачів. Сподіваємось, курс надихатиме українців опанувати англійську та стане в нагоді школярам і освітнім установам, які зможуть інтегрувати його в навчальний процес та познайомитись із сучасними технологіями EdTech”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ