Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Проросійський медіахолдинг шукає журналістів у Львові

Як стало відомо Гал-інфо, львівським журналістам все частіше приходять запити від HR-менеджерів медіахолдингу Live.Network про пошук спеціалістів в редакцію Львова. Схоже, що медіа розширює мережу.

Представники холдингу почали активно розсилати пропозиції в соцмережах, зокрема в фейсбуці. У повідомленні пропонують ознайомитися детальніше, а також для достовірності прикріпляють поклик на сайт пошуку роботи, де розміщена вакансія. 

1/2

Медіахолдинг Live.Network позиціонує себе як перша незалежна мережа регіональних ЗМІ.  Його заснували наприкінці 2020 року та  належить він нардепу проросійської партії “ОПЗЖ” Вадиму Столару.

Базою для нового холдингу стали канали Вадима Рабіновича. Як повідомляє Ліга.нет, у Live.Network часто активно переманюють співробітників з таких великих медіагруп, як “1+1 Media” Ігоря Коломойського та “StarLightMedia” Віктора Пінчука. 

До складу холдингу належать регіональні телеканали “Kyiv.live”,  “Odessa.live”. В інтерв’ю Детектор медіа керівники зазначили, що наступного року мають намір розвивати канали у Харкові та Львові. 

За телевізійну частину, тобто виробництво, продакшн і концепцію відповідають СEO і співзасновник Інституту когнітивного моделювання Світлана Павелецька та Дмитро Царенко. І, як розповів Царенко, 95% мовлення відбувається у прямому етері.

Також, як пише Ліга.нет, вони запевняють, що Столар ніяк не впливає на редакційну політику, політичне підґрунтя “ОПЗЖ” вони також заперечують. 

"Жодних рабиновичів і медведчуків тут немає. Усі акціонери у відкритому доступі, не вірте чуткам", – наголошує Павелецька. 

Варто додати, що у вакансії, яку подав медіахолдинг, вказано, що журналісту потрібно також досконало володіти російською мовою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ