Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Проти Мосійчука відкрили справу за 5 статтями, – ГПУ

Народний депутат України від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених п'ятьма статтями Кримінального кодексу України, повідомили в Генпрокуратурі.

«Мосійчук підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), ч. 2, 3 ст. 296 (хуліганство), ч. 1, 2 ст. 350 (погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок), ч. 1 ст. 376 (втручання в діяльність судових органів), ч. 1, 2 ст. 377 (погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного) КК України», - йдеться у повідомленні.

Водночас Мосійчук на свій сторінці у фейсбук повідомив, що справу проти нього відкрили за 7 статтями.

Також Мосійчук повідомив, що у його квартирі зараз проводять обшук.

17 вересня народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука затримали в стінах Верховної Ради.

Депутати Верховної Ради проголосували за зняття недоторканності та підтримали арешт нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Перед цим Генеральний прокурор Віктор Шокін заявив, що правоохоронці розслідують діяльність одного з народних депутатів та продемонстрував у парламенті відео Генпрокуратури, на якому видно, як Мосійчук розповідає про «розцінки» на депутатські запити.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ