Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На NewsOne борців за незалежну Україну вважають злочинцями

На NewsOne борців за незалежну Україну вважають злочинцями. Про це зазначив Ігор Мосійчук після спілкування з журналістом NewsOne Максимом Назаровим.

"Набрали мене вранці, попросили включитись у прямий ефір, щоб прокоментувати вчорашнє рішення парламенту про визнання ветеранами і учасниками бойових дій бійців підрозділів ОУН та УПА. Ведучий Максим Назаров, вочевидь висловлюючи свою особисту позицію, ставить мені питання: «Чи не вважаєте Ви цю героїзацію дуже небезпечною для суспільних настроїв напередодні виборів?»

На моє глибоке переконання, що справді є небезпечним, то це розглядати ухвалений Закон в такому контексті, як було озвучено Назаровим. Це рішення спрямоване на примирення, на перегорнення сторінки Другої Світової. Це рішення - є відновленням історичної справедливості. Ухвалюючи цей Закон, парламент віддав шану усім борцям за незалежність України", - зазначив Ігор Мосійчук.

Зазначимо, що в ході розмови журналіст телеканалу NewsOne наполягав, що Росію визнали агресором народні депутати, а от «пряму агресію Російської Федерації – п’ять років ніхто не бачив».

"Наостанок, вимикаючи мене з ефіру на півслові, Назаров істерично кричав: «За те, що ви зробили – ви будете вибачатись перед реальними героями». Тобто бійці за незалежну Україну, для нього – це не герої, а злочинці.

Мені доводилось зустрічати махрових ватніків у найнеочікуваніших установах і структурах. Їх антиукраїнська позиція мала різні приховані форми. Проте із таким нахабством й хамством стикаюсь вперше. Склалось враження, що мені подзвонили не з NewsOne, а з Россия24. Гадаю, що не помилюсь, коли провангую, що за кілька років ми побачимо Масима Назарова на екранах російського телебачення, де він бризкаючи слиною, буде поливати брудом Україну і її Героїв. Там йому і місце: сміття має бути на смітнику", - додав Мосійчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ