Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Проведення гонки Формули 1 у Маямі у 2021 році принципово погоджено

Гонка Формули 1 у Маямі, на трасі, прокладеній навколо стадіону НФЛ «Маямі Долфінс», може відбутися вже у 2021 році, оскільки досягнуто принципової угоди між Ф1 та власниками комплексу.

«Ми із задоволенням повідомляємо, що Формула 1 і стадіон Hard Rock досягли принципової домовленості щодо проведення першого в історії Ф1 Гран Прі Маямі на стадіоні Hard Rock, - говориться у спільній заяві, виданій комерційним директором Ф1 Шоном Братчесом і Томом Гарфінкелем, заступником голови «Маямі Долфінс».

При оцінці щорічного впливу понад 400 мільйонів доларів США та 35 000 готельних номерів, Гран Прі Маямі щорічно буде економічною рушійною силою для Південної Флориди. Зазначено в повідомленні F1-Ukraine.

Ми щиро вдячні нашим шанувальникам, обраним чиновникам та місцевій туристичній індустрії за їхні терпіння та підтримку протягом усього цього процесу. Ми з нетерпінням чекаємо того моменту, коли вперше проведемо найбільше гоночне видовище на планеті в одному з найбільш знакових та гламурних регіонів світу».

Також можна побачити комп'ютерні зображення того, як виглядатиме траса Формули 1.

Траса Формули 1 в Маямі

Тим часом видання Miami Herald повідомило, що тепер чиновниками округу Маямі-Дейд має бути виданий дозвіл і, якщо буде отримане зелене світло, перша гонка відбудеться у травні 2021 року.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо напередодні, у 2021 році має статися зміна регламенту Ф1.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ