Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Проведуть повторний тендер з капітального ремонту вулиці Мекелити у Стебнику

У квітні цього року Департаментом міського господарства було проведено тендерні закупівлі з «Капітального ремонту дороги на вул. Мекелити в місті Стебник». Про це інформує Дрогобицька міська рада.
Фото: Дрогобицька міська рада

Переможцем відкритих торгів, які відбувались на платформі публічних державних закупівель Prozorro стало Товариство з обмеженою відповідальністю «БМБУД».

Проект ремонту вулиці Мекелити передбачав капітальний ремонт дорожнього покриття, облаштування водовідведення та брукування тротуарів. Кошти на ремонт дороги було передбачено з місцевого бюджету.

Влітку на об’єкті розпочали проведення підготовчих робіт. Фахівці КП «Дрогобичводоканал» провели роботи із заміни ділянки вуличного водопроводу діаметром 90 мм та протяжністю 120 м/п.

Підрядник частково розпочав проведення підготовчих робіт, однак всі роботи велись зі значною затримкою. За неофіційною інформацією, причиною затримки в роботі стала велика кількість інших підрядів, за виконання яких взялась фірма-переможець.

Як інформують в Департаменті міського господарства – фірмою було порушено терміни виконання робіт на об’єкті, які відповідно до договору фірма мала провести до 31 жовтня. Відтак після низки виїзних засідань та попереджень, Департамент міського господарства вимушений розірвати угоду з недобросовісним підрядником та провести повторну процедуру тендерних закупівель.

До слова, зараз в громаді тривають капітальні ремонті роботи на вулицях Війтівська гора, Грінченка, Зварицька та провулку Трускавецькому в селі Раневичі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ