Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

При Мінветеранів працюватиме оперативний штаб координації надання допомоги

8 квітня Міністр у справах ветеранів Сергій Бессараб підписав наказ "Про створення оперативного штабу при Міністерстві у справах ветеранів України з питань координації надання допомоги під час пандемії коронавірусної інфекції на території України", - інформує прес-служба Міністерства у справах ветеранів України.

Відповідно до наказу оперативний штаб діятиме на період  карантину і здійснюватиме щоденний моніторинг звернень ветеранів війни та членів сімей загиблих воїнів щодо задоволення їх життєвих потреб та надання їм побутових послуг.

До складу оперативного штабу, який очолює заступник Міністра у справах ветеранів  з євроінтеграції Олексій Ілляшенко, увійшли 14 представників громадських організацій та об’єднань.

Щодня на базі штабу проходитимуть наради  в режимі відео-конференцій,  на яких буде здійснюватися моніторинг ситуації і, відповідно, прийматимуться рішення по оперативному реагуванню.

Крім того, на сайті Мінветеранів створюється окрема сторінка щодо координації роботи оперативного штабу, де у вільному доступі буде зібрана звітна інформація з надання допомоги ветеранським середовищем та уся доступна інформація щодо боротьби з короновірусом COVID-19.

Також представники оперативного штабу триматимуть постійний зв'язок з органами місцевого самоврядування.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині продовжують діяти "гарячі лінії" під час карантину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ