Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники ліквідували канал нелегальної міграції турків до країн ЄС

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДПСУ, прикордонники виявили та ліквідували чергову спробу налагодження стійкого каналу переправлення нелегальних мігрантів через Україну до країн ЄС.
Фото: ДПСУ

13 листопада оперативні співробітники Державної прикордонної служби України затримали 5 нелегальних мігрантів – громадян Туреччини та їх співвітчизника – організатора каналу. Затримані незаконно потрапили в Україну з Молдови та планували продовжити подорож до країн Європейського Союзу.

Встановлено, що за свої послуги організатор брав з кожного ʺпідопічногоʺ близько 5000 доларів США. Варто зазначити, що його в жовтні цього року вже було засуджено за аналогічний злочин. Тоді іноземця видворили з України із забороною в’їзду на три роки.

Крім того, кілька днів тому в одеському аеропорту прикордонники не пропустили в Україну одразу 25 громадян Туреччини. Усі вони слідували на запрошення громадянина України, який, як виявилося, запросив лише одного іноземця. Тобто, організатори сфальшували запрошення.

Варто зазначити, що з початку року прикордонники Західного регіонального управління затримали близько 180 вихідців з цієї країни під час спроб незаконно потрапити в країни ЄС.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у центрі Львова затримали трьох афганців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ