Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники Львівського загону за допомогою «залізних пташок» моніторять кордон

Фото ДПСУ
Фото ДПСУ
Фото ДПСУ
Фото ДПСУ
Фото ДПСУ
Фото ДПСУ
Фото ДПСУ
Фото ДПСУ
Фото ДПСУ
Фото ДПСУ
Фото ДПСУ
Фото ДПСУ
1/6
Українські прикордонники застосовують сучасну техніку в охороні кордону. Про це 27 липня повідомили Гал-інфо у прес-службі Державної прикордонної служби України.

Держприкордонслужба реформується та переозброюється за стандартами ЄС та НАТО і є лідером реформування серед силових структур.

Зокрема, минулого року підрозділи Львівського загону в рамках проєкту «Візуальний контроль за функціонуванням пунктів пропуску» Програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна 2014-2020» отримали 24 безпілотних авіаційних систем.

Згодом військовослужбовці Львівського загону разом з представниками Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби, що в Оршанці, пройшли спеціальний тренінг із застосування та експлуатації безпілотних авіаційних систем та отримали необхідні знання та досвід.

Сьогодні прикордонники, у тому числі Львівського загону, за допомогою «залізних пташок» дистанційно здійснюють моніторинг ділянки місцевості з висоти до 500 метрів та в радіусі до 10 кілометрів як вдень, так і вночі.

Крім того і в південному регіоні країни під час моніторингу прикордонних акваторій Чорного моря та Дніпра, дрони допомагають у боротьбі з браконьєрством.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ