Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники розповіли про зміни прикордонного режиму на Львівщині

Сьогодні відбувся брифінг про порядок видачі дозволів на вʼїзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу.

Як зазначив заступник начальника штабу – начальник відділу організації прикордонної служби підполковник Сергій Курило основні зміни - це запровадження спеціального прикордонного режиму в місцевості 30-50 метрів від лінії державного кордону, де підрозділами державної прикордонної служби здійснюється охорона та оборона державного кордону. Відповідно вільний в'їзд, прохід, перебування у вказаній місцевості заборонений.

Також є зміни стосовно вільного в'їзду, перебування та проживання в межах п'ятикілометрової прикордонної смуги в межах Львівської області. З метою впровадження вказаних змін та з метою полегшення відповідного впровадження опрацьовано зразок заяви, з метою спрощення звернення до 7-го Прикордонного загону. Заяву можна отримати в органах місцевого самоврядування. Для отримання дозволу необхідно вказати мету його отримання та надати підтверджуючі документи. 

Для осіб для осіб, що проживають в межах прикордонної смуги вказаний дозвіл надається безстроково.

Сергій Курило також додав, що 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ