Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Прикордонники України і Польщі зіграли у футбол

Як повідомили в прес-службі Львівського прикордонного загону, цими вихідними відбувся місті Володимир – Волинський футбольний матч між правоохоронцями Львівського прикордонного загону та Надбужанського відділу Прикордонної Варти Республіки Польща.

Матчу дружби передувала досить тепла зустріч колег з суміжної країни. Та урочиста преамбула спортивної частини свята і обмін сувенірами між членами команд «Прикордонник» та «Страж Гранічни», абсолютно не вплинули на ставлення гравців до матчу. Після свистка судді спортивний поєдинок між колегами розпочався активними атаками та контратаками. Попри динамічну, безкомпромісну гру, команди довгий час не могли підкорити ворота суперників. Наш нападник, майор Сергій Загірний, відкрив рахунок – 1:0 на користь українських правоохоронців Та наприкінці першого тайму «Прикордонник» на чолі з капітаном команди капітаном Вадимом Стецюком якій провів ряд результативних атак в наслідок чого рахунок став 3:2 в нашу користь. На трибунах півсотні вболівальників зустріли оплесками відкриття рахунку.

Другий тайм «Страж Гранічни» розпочав активним атакуванням воріт «Прикордонника». Прихильники польських прикордонників гучними скандуваннями підтримували кожну їхню атаку. Мабуть добре ставлення трибун таки допомогли їм. Невдовзі одна з атак «Стражу» досягла мети – рахунок зрівнявся.

Інтрига матчу зберігалася до останніх хвилин. Хитрі розпасовки та комбінації нападників з обох сторін тримали в напруженні усіх вболівальників. Проте на останніх хвилинах матчу контратака львів’ян досягла мети. Капітан Вадим Стецюк та підполковник Павло Андрєєв поставили тверду крапку у матчі 5:5 на користь «Дружби».

Загалом, такі товариські футбольні зустрічі прикордонники Польщі та України проводять вже не перший рік, оскільки це чудова нагода відволіктися від буденної служби та в дружній невимушеній атмосфері провести час. Такі матчі відбуваються почергово то в Республіці Польща та в Україні. Такі спортивні заходи не лише загартовують бойовий дух та формують характер, але й сприяють налагодженню теплих стосунків, та ще раз дають можливість обмінятися досвідом.

Це був матч дружби. У свою чергу польські прикордонники запросили своїх українських колег провести матч – зустріч вже у Польщі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ