Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники знайшли в багажнику мікроавтобуса чоловіка

В багажній ніші прикордонники знайшли незвичайний "вантаж"
прикордонники

У ніші для багажу під заднім сидінням буса прикордонники виявили чоловіка, який намагався уникнути контролю на кордоні.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України. 

Відзначають, що в поле зору оперативних співробітників Чернівецького прикордонного загону потрапив мешканець Чернівців, який здійснює міжнародні пасажирські перевезення між Україною та Румунією. Перевізник майже щодня перетинає кордон через пункт пропуску "Порубне".

Прикордонники дізналися, що чернівчанин збирається незаконно вивезти з України чоловіка. Він, як зазвичай, прямував до Румунії за кермом пасажирського мікроавтобуса. Під час перевірки транспортного засобу прикордонники виявили чоловіка, захованого в багажній ніші.

Як з’ясувалося, незаконний пасажир є жителем Кривого Рогу та за доставку до Румунії без прикордонно-митного оформлення заплатив водію 13 тисяч євро. Також прикордонники встановили ще двох осіб, причетних до протиправної схеми.

"Відносно чоловіка, який намагався незаконно залишити країну, складені матеріали про адміністративне правопорушення. Водія затримано в порядку статті 208 КПК України. Розпочате кримінальне провадження за організацію незаконного переправляння осіб через кордон", – додали у дописі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ