Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Приміщення на пл. Ринок, 32 продадуть орендарю

Приміщення на Площі Ринок, 32 у Львові продадуть шляхом викупу орендарю. Про це сьогодні, 23 травня, під час засідання круглого столу «Ефективність використання комунального майна» повідомив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, передає кореспондент Гал-інфо.

Він заявив, що це виправданий крок, адже приміщення орендують за 46 тис. грн. в місяць, а договір оренди підписано до 2053 року.

За словами Володимира Гірняка, таке рішення про низьку оренду приміщення прийняли ще у 2003 році і немає юридичної можливості цю оренду підняти, тому приміщення потрібно продати дорого.

«Треба продати цей об’єкт дорого. Скажімо, за суму, яка  становитиме 100 років оренди приміщення на нинішніх умовах. Кошти від продажу цього об’єкта скерують на реконструкцію Львівського перинатального центру, першу чергу якого ми плануємо здати ще цього року. З державного бюджету у нас  є кошти в сумі 45 млн грн., решту ми додамо від продажу приміщення власне на Площі Ринок, 32», - сказав Володимир Гірняк.

Він також додав, що оцінку вартості приміщення буде визначати експерт обраний управлінням комунальної власності ЛОР.

Нагадаємо, зараз на пл. Ринок, 32 знаходиться пивоварня "Правда" львівського холдингу емоцій !Fest.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ