Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Пунктам екстреної медичної допомоги Львівщини передали 10 автомобілів "швидкої"

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
Сьогодні біля Львівського обласного госпіталю ветеранів війни та репресованих ім. Ю. Липи у Винниках відбулося освячення 10-ти нових автомобілів швидкої медичної допомоги. Про це повідомили 19 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

10 автомобілів на базі ʺCitroen Jumperʺ класу ʺВʺ закуплені Львівським обласним центром екстреної медичної допомоги у лютому цього року за кошти Національної служби здоров’я України.

За словами керівника ЛОЦ ЕМД та МК Андрія Васька, сім авто базуватимуться на станції екстреної медичної допомоги у Львові, а три -  використовуватимуть по районах області (зокрема, у Старому Самборі, Оряві та Буську).

У Львові завдяки прибуттю нових карет ʺшвидкоїʺ планують додатково сформувати дві-три нових бригади з водіями та  медиками, які щодня виходитимуть на зміни.

ʺЛОДА і ЛОР поставили перед собою амбітне завдання – оновити автопарк нашої ʺекстренкиʺ. Якщо все піде за планом, вже до кінця цього року зі 170 карет швидкої допомоги 140 будуть новими! Тільки тоді, коли забезпечимо добрі умови праці і достойні зарплати для персоналу нашої ʺекстренкиʺ, зможемо розраховувати на якісну швидку медичну допомогуʺ, - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ