Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Пусти свиню під стіл: Невзоров почав погрожувати Президенту Зеленському

Напередодні, російський журналіст з українським громадянством Олександр Невзоров, почав відкрито погрожувати Володимиру Зеленському.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вважає, що єдиний спосіб відбити у Росії бажання захоплювати чужі території – це заборонити росіянам відвідувати західні країни. Як зазначає The Washington Post, Зеленський вважає, що усі без винятку росіяни мають повертатися до Росії і лишатись там. І вони мають нести відповідальність за дії Путіна, адже вони його обрали і не борються з його режимом.

Таку думку Володимира Зеленського одразу прокоментував російський "ліберал", який нещодавно випросив в Президента України для себе та своєї дружини українське громадянство, Олександр Невзоров.

"Довго шукав пояснення та виправдання цій дивній репліці. Поки не знайшов. Нагадаю, що практично всі журналісти росії залишили територію путінського режиму й оголосили йому ідеологічну війну до "останньої краплі крові". Чи може сьогоднішня заява Зеленського викликати серйозний конфлікт між журналістикою, що емігрувала, й керівництвом України? Може. Запросто. Нам не вперше схрещувати клинки з президентами", - написав Невзоров.

Зазначимо, як повідомляло медійна платформа іномовлення України "Укрінформ", президент Володимир Зеленський дійсно підписав указ щодо надання українського громадянства російському журналісту Олександру Невзорову та його дружині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ