Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Путін сподівається, що Україна законодавчо закріпить особливий статус Донбасу

Президент РФ Володимир Путін під час телефонної розмови із канцлером Німеччини Ангелою Меркель висловив сподівання, що Україна виконає свої політичні зобов'язання і на законодавчому рівні закріпить особливий статус Донбасу, передає УНН із посиланням на прес-службу Кремля.

"Звернувши увагу на прийняте нещодавно керівниками Донбасу рішення про одностороннє припинення вогню, Президент Росії висловив надію, що українська сторона в свою чергу утримається від збройних провокацій у зоні конфлікту і зробить, нарешті, реальні кроки щодо виконання своїх політичних зобов'язань", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі Кремля також уточнили, що "йдеться про запровадження амністії і конституційної реформи, надання Донбасу законодавчо закріпленого на постійній основі особливого статусу, проведення місцевих виборів".

Нагадаємо, Президент Росії Володимир Путін обговорив з канцлером Німеччини Ангелою Меркель по телефону ситуацію в Україні.

Як повідомили у Кремлі, продовжено обговорення української проблематики в руслі активізації роботи щодо всеосяжного виконання мінських домовленостей від 12 лютого 2015 року".

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ