Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Путін знову незаконно відвідає Крим

Президент Росії Володимир Путін у середу, 14 березня, здійснить поїздку Краснодарським краєм, Кримом та Севастополем, - повідомив "Интерфакс" з посиланням на прес-службу глави Росії.

Повідомлено, що в Криму президент Росії відвідає новий аеровокзальний комплекс міжнародного аеропорту "Сімферополь", а також побуває в Севастополі

Також у повідомленні сказано, що будівництво Кримського мосту розпочалося у лютому 2016 року. Що це найдовший міст у Росії та Європі, його протяжність становитиме 19 кілометрів. Паралельно будуються автомобільна і залізнична частини. До цього часу завершено будівництво основних конструкцій автомобільної частини, проводиться укладання асфальтового покриття, встановлення бар'єрного огородження та опор освітлення. На об'єкті працює більше як 10 тисяч будівельників. За графіком авточастину Кримського мосту заплановано здати в у грудні цього року, залізничну - наприкінці 2019-го.

Будівництво аеропортного терміналу в Сімферополі (площа більш як 78 тис. кв. м) почалося в травні 2016 року. Він розрахований на обслуговування 7 мільйонів пасажирів в рік з можливістю розширення до 10 мільйонів. В експлуатацію також буде введена відремонтована та продовжена злітно-посадочна смуга з новими дорогами. Роботи планується завершити до туристичного сезону цього року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ