Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

П’ятак провів нараду щодо діяльності ПК ЛГП «Галсільліс» у 2013 році

15 січня заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак провів нараду щодо діяльності ПК ЛГП «Галсільліс» у 2013 році. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За інформацією керівництва «Галсільлісу», у 2013 році підприємство планує продовжити роботу з виготовлення землевпорядної документації. Для цього із спеціального фонду обласного бюджету депутати виділили 650 тис. грн. На виконання робіт із лісовідновлення у 2013 році в обласному бюджетіпередбачено 1 млн 352 тис. грн. Днями «Галсільліс» проведе слухання своїх дочірніх підприємств для формування загального плану роботи підприємства на цей рік.

Валерій П’ятак доручив керівництву підприємства сформувати та представити на розгляд обласної ради план розвитку «Галсільлісу» на 2013 рік. Заступник голови облради зазначив, що ключовим питання залишається диверсифікація напрямків діяльності підприємства. «Наше спільнезавдання – підготувати у першому півріччі два-три інвестиційні проекти для нових напрямків діяльності підприємства і сприяти залученню інвестицій» – наголосив Валерій П’ятак. Також під час наради наголошувалося на необхідності проаналізувати бюджетні можливості та участь ПК ЛГП «Галсільліс» в інших обласних програмах для того, щоб максимально залучити всі можливі ресурси.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ