Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

П'ятеро наших земляків повернулися додому з полону: ключове за добу

П'ятеро наших земляків повернулися додому в результаті обміну полоненими, який відбувся учора. Усі військові – з Червоноградського району. Вони виконували бойові завдання під Маріуполем.
Фото - телеграм Єрмака

Про це повідомив очільник ЛОВА Максим Козицький у ранковому зведенні.

"З поверненням, Герої! Швидкої реабілітації! Чекаємо на повернення усіх наших захисників і захисниць", – прокоментував він.

Також упродовж минулої доби на Львівщині сирени тричі сповіщали про повітряну тривогу – 7 березня о 10:32, 12:23 та 14:10. В усіх випадках була загроза удару крилатими ракетами з території poсiї. Небезпека не справдилась. На Львівщині – спокійно.

Евакуаційними потягами за добу до нас прибули ще 62 людини.

До Перемишля з нашої області вирушили 995 осіб.

Докладно про новий порядок бронювання військовозобов’язаних – тут.

У Львівську обласну дитячу клінічну лікарню «Охматдит» прибудуть 10 лікарів зі США. Вони спільно з нашими спеціалістами консультуватимуть і оперуватимуть діток з важкими вродженими вадами. Як записатися на консультацію – читайте за посиланням.

Львівщина посіла третє місце з-поміж інших областей за якістю надання адміністративних послуг у ЦНАПах. Такі дані оприлюднило Міністерство цифрової трансформації України.

У Львівській області план надходження податків до загального фонду бюджету в січні-лютому перевиконали на 18%.

У Городоцьку громаду з міста Варена (Литва) передали шкільний автобус, три генератори та медикаменти. Цю допомогу розподілили на різні потреби громади: «школярик» – для організації культурних та спортивних заходів, генератори – центру «Спорт для всіх», Угрівському НВК та закладу дошкільної освіти №2 «Калинонька», медикаменти – Городоцькій центральній лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ