Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

П’ятнадцятирічна львів’янка отримала спеціальний приз від російського художника Михайла Шемякіна

П’ятнадцятирічна львів’янка Ольга Капустяк отримала спеціальній приз від російського художника Михайла Шемякіна за роботу «У веселці», з якою юна художниця потрапила у фінал національного етапу міжнародного творчого конкурсу The Unilever International Schools Art Project 2008–2009. Російський художник подарував Ользі книжки з власної бібліотеки. Про це «Гал-info» повідомили у прес-клубі.
Зазначимо, що переможницею серед українських учасників стала тринадцятирічна киянка Юлія Усатюк, чию роботу під назвою «Створення планети» міжнародне журі визнало найкращою.
Нагадаємо, що національний етап міжнародного дитячого творчого проекту UISAP 2008–2009, який є спільним заходом компанії Unilever та британської галереї сучасного мистецтва «Тейт Модерн» (Tate Modern), відбувся наприкінці 2008 року. У конкурсі взяли участь 447 дітей із 173 шкіл України. До участі було запрошено учнів загальноосвітніх шкіл п’яти міст України: Києва, Львова, Донецька, Харкова та Одеси. Під час «відкритих уроків творчості» діти створювали композиції у різноманітних жанрах та техніках.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ