Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Пильність кінологів допомогла виявити небезпечну схованку з боєприпасами

Впродовж двох тижнів особовий склад зведеного мобільного підрозділу кінологічної групи Національної гвардії України, який виконує завдання у складі Об’єднаних сил, активно залучається до проведення стабілізаційних дій у районах, що є дотичними до лінії зіткнення.

Кращих кінологів з усієї країни разом з вихованцями відрядили для пошуку вибухових речовин, зброї та боєприпасів на сході країни. Про це Гал-інфо розповіли в прес-центрі штабу ООС.

Нещодавно, під час профілактичних заходів поблизу селища Лебединське Донецької області, завдяки пильним та рішучим діям, молодший лейтенант Іван Соха та його чотирилапий друг «Багіра» виявили небезпечну схованку з боєприпасами, що могла бути використана проти наших військових. До місця знахідки військовослужбовці викликали слідчо-оперативну групу Національної поліції України для вилучення знайдених боєприпасів.

Днями особовий склад зведеної групи розмінування Національної гвардії поблизу населеного пункту Виноградне Донецької області під час проведення огляду позицій виявили вибухонебезпечний предмет, що згодом піротехніками було ідентифіковано, як 125 мм артилерійський снаряд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ