Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пиво – з Польщі, цигарки – з-за кордону: що найчастіше виявляли львівські митники

За минулі вихідні працівники Львівської митниці ДФС найчастіше фіксували ввезення товарів з порушенням митних правил в Україну. Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Так, у пункті пропуску «Краковець Корчова» в місцевого жителя вилучили майже 200 одиниць технічних засобів, серед них фотоапарати, процесори, планшети, флешки та мобільні телефони.

Крім того, на тому ж пункті пропуску в громадянина України в автомобілі Mercedes-Benz знайшли тонну продуктів, в тому числі майже тисячу пляшок пива.

Також в пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» в одному з автомобілів митники виявили близько 700 одиниць незадекларованого одягу.

А на пункті пропуску «Шегині Медика» громадянин Молдови, рухаючись смугою «зелений коридор», намагався вивезти з України 405 пачок сигарет фірми Marlboro без акцизних марок. «Кмітливий» водій заховав товар у паливному баку автомобіля SEAT Alhambra. В результаті він залишився і без цигарок, і без автівки.

За усіма фактами складено протоколи про порушення митних правил. Товар вилучено, його вартість буде встановлено додатково. Справи скерують до суду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ