Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рада провалила відтермінування РРО малому бізнесу

Під час позачергового засідання народні обранці не спромоглись включити до порядку денного законопроєкт № 6376 стосовно відтермінування застосування касових апаратів (РРО) малим бізнесом.
Верховна рада України

Про це інформує УНН.

Так, перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко поставив на голосування для включення до порядку денного проєкту закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо відтермінування строків розширеного застосування реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку), № 6376.

"За" проголосувало 102 нардепи, тож за результатами голосування рішення не ухвалили.

Корнієнко зазначив, що оскільки рішення не ухвалено, законопроєкт не може розглядатися на цьому засіданні та закрив позачергове пленарне засідання.

Водночас під стінами парламенту відбувалися протести представників ФОПів. Один з них був і сьогодні - з сутичками, фаєрами та постраждалою жінкою від вибуху петарди. 

У русі “SaveФОП” зазначають, вони були не за позачергову сесію, щоб відтермінувати на рік РРО для тих, хто ще не фіскалізований. Натомість вони наполягатимуть і надалі на ухваленні законопроєкту № 5866(1).

Це останнє засідання ВР цього року, наступне - 25 січня. Тож, не виключено, що акції тоді продовжаться.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ