Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рада йде на тритижневі "канікули" через пандемію

Верховна Рада України на позачерговому засіданні у п’ятницю підтримала в цілому проект постанови про внесення змін до календарного плану проведення п'ятої сесії, відклавши пленарні засідання до 13 квітня.
Верховна рада України

Відповідне рішення підтримало 298 народних депутатів, передає УНН.

"Внести зміну до календарного плану проведення п’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання, затвердженого Постановою Верховної Ради України від 26 січня 2021 року № 1130-IX, щодо роботи Верховної Ради України в березні - квітні 2021 року, передбачивши: тиждень з 29 березня по 2 квітня - робота в комітетах, комісіях, депутатських фракціях (депутатських групах)", - йдеться в тексті постанови.

Так, відповідно до порядку денного, проведення пленарних засідань було заплановано на тижні з 29 березня по 2 квітня. Післяя цього, з 3 по 9 квітня запланована робота в комітетах. Отже, наступне пленарне засідання заплановане на 13 квітня.

Доповнення

У Києві з 20 березня на три тижні будуть запроваджені суворі карантинні обмеження через поширення коронавірусу. Ці обмеження запроваджуються до 9 квітня включно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ