Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рада звільнила Пристайка і призначила на його місце Стефанішину

Як інформує 4 червня прес-служба ВРУ, під час ранкового пленарного засідання Ради, депутати підтримали звільнення Вадима Пристайка з посади віце-прем’єра з євроінтеграції, і проголосували за призначення на його місце Ольги Стефанішиної.

Головуючий повідомив, що Прем’єр-міністр Денис Шмигаль вніс подання до Верховної Ради про звільнення з посади віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Вадима Пристайка.

Народні депутати взяли участь в обговоренні питання. У виступах зазначалося, що звільнення членів Кабінету Міністрів повинно відбуватися тільки після звіту перед звільненням члена Уряду.

На голосування було поставлено проект Постанови про звільнення Пристайка В.В. з посади Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України №3583.

296 голосами народні депутати проголосували «за».

Потім Прем’єр-міністр Денис Шмигаль доповів подання про призначення Ольги Стефанішиної Віце-прем’єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України і звернувся до народних депутатів з проханням підтримати це подання.

Слово для виступу надано кандидату на посаду Віце-прем’єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ользі Стефанішиній. Кандидатка озвучила пріоритети, які вона бачить у роботі на цій посаді.

Народні депутати взяли участь в обговоренні.

За результатами розгляду парламентарії 255 голосами прийняли в цілому проект Постанови про призначення Стефанішиної О.В. Віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України №3584.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ