Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Раді залишилося розглянути лише 20 поправок до мовного закону

Народні депутати під час сьогоднішнього засідання Верховної Ради дійшли до розгляду 2065-ї поправки до законопроекту про забезпечення функціонування української мови як державної.

Таким чином, із 2080 поправок ВР залишилося розглянути лише 20 поправок. Про це оголосила перший віце-спікер парламенту Ірина Геращенко під час засідання, передає кореспондент  УНН.

"Шановні колеги, відповідно до регламенту ВР, ми маємо зараз поставити крапку в обговорені поправок. Нам залишилося 20 поправок і, власне, це означає, що завтра у четвер ми продовжимо над ними роботу і буквально о 10:30 ВР України може перейти до фінального, остаточного та історичного голосування по закону про функціонування української мови як державної", - сказала Геращенко.

Також, вона зазначила, що сьогодні зупинилися на поправці 2065-й, авторами є Німченко і Шуфрич. І саме з неї завтра розпочнуть розгляд правок.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що закон про функціонування української мови як державної буде ухвалений 25 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ