Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Війна з Росією

Ракетний удар по Львову вивчатиме ЮНЕСКО

Цей приклад вбивства в історичному ареалі має стати головним на всіх конференціях ЮНЕСКО
фото пресслужби Львівської міськради

Представники ЮНЕСКО обіцяють, що російські обстріли Львова стануть основною темою конференції у Франції.

Координаторка організації відвідала Львів та побувала на місці трагедії. Її супроводжував перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

«Ми виїхали на місце атаки. Я показав руйнування, яких завдали ракети, випущені росіянами по Львову. Думаю, це без зайвих слів пояснює, як треба реагувати на вбивства, які чинять росіяни.

Цей приклад вбивства в історичному ареалі має стати головним на всіх конференціях ЮНЕСКО. Ми поважаємо організацію, тому очікуємо реакцію, яка заслуговує на повагу, а не позицію, яку ще треба пояснювати і вчитись читати між рядками.

ЮНЕСКО пообіцяла присвятити цьому випадку головну конференцію у Франції і чітко заявити про тих, хто вчинив вбивства», - зазначив Андрій Москаленко.

Раніше міський голова Львова Андрій Садовий розкритикував ЮНЕСКО за реакцію на ракетні обстріли будинків, що розташовані у буферній зоні об’єкта Всесвітньої спадщини «Львів – Ансамбль історичного центру». Нагадаємо, організація засудила обстріл, однак не вказала країну-терориста, яка вбила 10 львів’ян.

Додамо, вночі 6 липня  росіяни обстріляли Львів. Ракета влучила в комплекс багатоквартирних житлових будинків. 10 осіб загинуло, 48 травмовано. Руйнації зазнали житлові будинки, заклади освіти, гуртожитки виші, офісні приміщення, машини тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ