Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Кримінал

Рашист заради мобільника розстріляв цивільного

Мова йде про Тимура Сеферова – 32-річного контрактника 15-ї окремої мотострілецької бригади
фото СБУ

Працівники СБУ повідомили про підозру рашисту, який розстріляв мешканця Київщини, щоб відібрати мобільний телефон.

Про це в телеграмі повідомляє СБУ.

Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного російського окупанта, який причетний до масових вбивств цивільного населення під час боїв за Київ.

Мова йде про Тимура Сеферова – 32-річного контрактника 15-ї окремої мотострілецької бригади Центрального військового округу збройних сил росії.

В окупованому селищі Мокрець Броварського району рашист спільно з іншими загарбниками обстрілював приватні помешкання, вдирався до них та відбирав майно у людей.

Задокументовано, що під час одного із таких «нальотів» Сеферов хотів забрати мобільний телефон у 53-річного місцевого жителя.

Відчувши опір з боку чоловіка, росіянин здійснив по ньому декілька пострілів з автомата прямо на подвір’ї домоволодіння.

У результаті важких вогнепальних поранень потерпілий загинув на місці.

На підставі зібраного масиву інформації слідчі Служби безпеки заочно повідомили Сеферову про підозру за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Наразі готуються матеріали для оголошення підозрюваного у міжнародний розшук.

Також тривають комплексні заходи для встановлення місцезнаходження воєнного злочинця з рф та його покарання за вбивство громадянина України.

Розслідування проводили співробітники СБУ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ