Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Разумков офіційно скликав на завтра два позачергових засідання ВР

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання у вівторок, 27 квітня, двох позачергових пленарних засідань парламенту, а саме - на 16:00 та відразу після нього другого, на вимогу 154 і 153 народних депутатів відповідно.
Верховна рада України

Про це інформує пресслужба ВРУ.

"Скликати позачергове пленарне засідання ВРУ дев’ятого скликання на 16 годину 27 квітня 2021 року, на якому розглянути проект постанови ВРУ про вжиття невідкладних заходів, спрямованих на припинення бездіяльності органів виконавчої влади у сфері протидії поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та забезпечення неухильного виконання рішень ВРУ, прийнятих у цій сфері (реєстр. № 5299)", - сказано у розпорядженні Разумкова № 101.

А в розпорядженні № 102 зазначається таке: "Скликати позачергове пленарне засідання ВРУ дев’ятого скликання 27 квітня 2021 року відразу після завершення позачергового пленарного засідання ВРУ, скликаного відповідно до розпорядження голови Верховної Ради України від 26 квітня 2021 року № 101".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ