Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Речниця Кучми: контактна група проводить відеоконференцію

Відеоконференція Тристоронньої контактної групи відбувається за участю представників окремих районів Донецької і Луганської областей (ОРДЛО), заявила речниця представника України в групі, колишнього президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

Подробиць вона не навела.

Сепаратисти з угруповань «ДНР» і «ЛНР» також заявляють про початок переговорів. За повідомленням, на засіданні йтиметься про дотримання режиму припинення вогню, який мав би діяти з 1 вересня.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже багато разів проголошували режим припинення вогню, але він щоразу порушувався. Чергова домовленість про перемир’я з нагоди Дня знань, 1 вересня, була досягнута на переговорах Тристоронньої контактної групи наприкінці серпня. Відтоді інтенсивність бойових дій значно знизилася, але впродовж останніх днів розпочинається нова ескалація.

За даними радника президента України Юрія Бірюкова, у зоні бойових дій на Донбасі впродовж доби 12 вересня загинули двоє українських військових, один зник безвісти, ще 15 були поранені.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ