Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Речинський: Цієї ночі розстріляний Олександр Погорілий, який намагався перетворити Затоку в Європу

Нове вбивають щодня. Цієї ночі розстріляний Олександр Погорілий, який намагався перетворити Затоку в Європу. Але ОЗУ з числа колишніх співробітників УБОЗ цього не хотіла. Про це на Фейсбук написав Станіслав Речинський.

Убитий в Одесі правозахисник був адвокатом, який представляв інтереси естонського інвестора в Затоці. Про це з посиланням на власні джерела пише місцеве видання "Думская", повідомила УП.

Джерела видання повідомляють, що замах скоєно на адвоката Олександра П., який займався справою, пов'язаною із захистом інтересів естонського інвестора в Затоці.

Повідомляється також, що за півгодини до вбивства у цьому ж районі відбулося затримання автомобіля з кримськими номерами, в якому перевозили зброю.

Жителі вулиці Красних Зорь стверджують, що пострілів не чули. На думку експертів, стріляти могли із карабінів з глушниками.

Як повідомляли в управлінні Нацполіції Одеської області, двоє зловмисників розстріляли автомобіль "Лексус" з автоматичної зброї і втекли  на автомобілі темного кольору.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ