Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В Одесі планують відкрити центр протезування

Вчора відбулася зустріч з представниками німецької організації «Life Bridge Ukraine GmbH» та Благодійного фонду «Ранок Відродження» щодо створення в Одесі центру протезування.

За словами німецьких партнерів, вони готові надати обладнання для створення центру протезування в Одесі, а також провести навчання українських медиків у Німеччині. Про це повідомили в Одеській міській раді.

«Через війну в Україні є  потреба у збільшенні послуг протезування і ми вдячні міжнародним партнерам, які готові нам допомагати в цьому питанні. Зі свого боку ми організуємо все, що залежить від міста, аби такий центр запрацював в Одесі» - зазначив перший заступник міського голови Олександр Філатов.

В обговоренні взяли участь заступники міського голови Олександр Філатов та Світлана Бедрега, радниця міського голови з гуманітарних питань Вероніка Етнарович,  представник німецької організації "Life Bridge Ukraine GmbH" пан Майкл Хекер, представники українського Благодійного фонду «Ранок Відродження»: Юлія Погребна,  Філіпп Франке, Олег Кулакевич. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ