Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Реформа Галсільлісу назріла давно, - Гримак

Керівництво Львівської обласної ради ухвалило стратегічне рішення про реорганізацію ОКС ЛГП "Галсільліс", а саме зменшення його дочірніх підприємств з 18 до 9. Про це повідомила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.
Ірина Гримак

Це дозволить зекономити як мінімум 15 мільйонів гривень внаслідок скорочення витрат на утримання надлишкового адміністративного персоналу Галсільлісу.

"Деталі реорганізації ми ще готуємо. Під об'єднання підпадуть передусім лісгоспи, які обслуговують малі території, а видатки на їхнє утримання не забезпечують їхньої фінансової самостійності. Остаточне рішення про формат реорганізації ухвалить депутатський корпус Львівської обласної ради.

Хочу запевнити керівників громад і районних рад, що реорганізація Галсільлісу жодним чином не позначиться на рівні податкових надходжень до їхніх бюджетів, підприємство й надалі сплачуватиме податки до місцевих бюджетів територій, які обслуговуватиме.

Натомість я сподіваюся, що реорганізація допоможе зробити його діяльність ефективною, зменшить корупційну складову, а тому дозволить навести лад, зберегти та примножити лісові ресурси нашого краю. Саме цього вже давно від нас очікують громади Львівщини", - зокрема зазначила Ірина Гримак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ