Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Реєстрація на ЗНО-2018 розпочнеться 6 лютого

Основна сесія ЗНО-2018 триватиме із 22 травня до 13 червня. Додаткова – упродовж 2-11 липня. Зареєструватися на ЗНО абітурієнти зможуть із 6 лютого до 19 березня, Про це розповіли сьогодні, 18 жовтня, під час пресс-конференції за участі – директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариси Середяк та головного спеціаліста департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Галини Мартиняк, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Як і минулого року, результати зовнішнього оцінювання з трьох навчальних предметів зарахують  як результати державної підсумкової атестації за рівень повної загальної середньої освіти», - розповіла Лариса Середяк.

До переліку предметів, що будуть зараховані як результати ДПА включено тести ЗНО з української мови і літератури (частина тесту з української мови), математики або історії України (частина тесту періоду ХХ - початку ХХІ століття), а також одного з навчальних предметів за вибором випускника: історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької або французької мови. З переліку предметів ЗНО у 2018 році виключили російську мову.

За словами Лариси Середяк, кожен учасник оцінювання матиме змогу скласти тест не більше, як із чотирьох предметів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ