Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Реконструкція бічної ділянки вул. Хмельницького біля АС-2 завершується

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», реконструкція бічної ділянки вул. Б. Хмельницкого, біля АС-2, а саме від будинку № 223в до будинку № 223, завершується.

Вчора, підрядна організація ТзОВ «Онур» уклала нижній шар асфальту на проїжджій частині, а сьогодні виконали роботи із монтажу люків та дощоприймальних решіток у рівень фінального шару асфальту. Відтак, найближчим часом, за сприятливих погодних умов, приступлять до укладання верхнього шару покриття.

«Станом на зараз на вул. Б. Хмельницького, від будинку № 223в до будинку № 223, проведено демонтаж старого покриття, замінено високовольтні кабелі живлення, прокладено колектор для відведення дощової води, змонтовано бордюри та поребрики, облаштовано тротуари, також влаштовано корито під дорожню основу проїжджої частини і конструктивні шари та постелено нижній шар асфальту.

Залишиться постелити верхній шар покриття, облаштувати примикання ділянки заїзду на складські приміщення до вул. Б. Хмельницького, посіяти газони і завершити благоустрій території», - розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, в рамках реконструкції загальна протяжність цієї ділянки – близько 130 м. Роботи на цьому відрізку стартували 11 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ