Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Реконструкція вул.Шевченка: вже завершено облаштування колектора

Як повідомляє ЛКП «Львівавтодор», реконструкція вул. Шевченка на завершальній стадії. Так, на останній ділянці – від вул. Бортнянського до Я. Мудрого – вже завершено облаштування центрального каналізаційного колектора.
Фото - ЛМР

Наступного тижня тут планують розпочати копати корито під влаштування дорожнього одягу та трамвайної колії, - повідомляють в ЛМР. 

Станом на зараз, на відрізку від вул. Яцкова до вул. Бортнянського, де наприкінці лютого для проїзду транспорту відкрили праву смугу руху, встановили всі дорожні знаки, а також близько сотні антипаркувальних стовпців. Також там постелять два верхні шари асфальту на проїжджій частині, облаштують велодоріжку та велосмугу, контактну мережу трамвая, освітлення, дорожню розмітку та зроблять озеленення.

"На відрізку від вул. Бортнянського до вул. Ярослава Мудрого вже завершено облаштування центрального каналізаційного колектора, залишається до нього під’єднати 4 будинки. Наступного тижня мають розпочати копати корито під влаштування дорожнього одягу та трамвайної колії.

Також вже завершено облаштування двох заїздів до житлових комплексів «Ріел» та «Семицвіт». На відрізку від вул. Ярослава Мудрого до цих ЖК замощено трамвайну колію, на проїжджій частині дороги ще потрібно постелити середній та верхній шари асфальту. Також облаштовано тротуар від будинку № 11 до будинку № 15 на вул. Шевченка. Залишається укласти тротуарну плитку по парній стороні вулиці", – повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, з 1 червня 2021 року розпочався ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка – ділянка від вул. Я. Мудрого до вул. Залізничної. Вартість робіт становить 186,6 млн грн. Довжина ділянки, яку ремонтують, – 1 км.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ