Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ректорові ЛДУФК Євгену Приступі – 60!

Сьогодні, 1-го березня, виповнюється 60 років з дня народження ректора Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, доктора педагогічних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України – Євгена Приступи.

Увесь колектив сердечно вітає Вас з ювілеєм!

Бажаємо, щоб слава й велич «зоряного» Університету була частиною історії України, в якій зростає сильне, здорове, розумне покоління. Це державотворча місія: передання спадщини знань в галузі освіти та фізичної культури.

Горизонтів чимало перед Вашим колективом, і зокрема, олімпійських надій. Історія Університету викарбувана іменами видатних спортсменів й науковців. Бо в утвердженні їхніх здобутків були наші учителі, викладачі і тренери. Серед них і Ви, Євгене Никодимовичу. Щораз вихованці Вашої наукової школи досягають успіхів й вершин. Ми читаємо про це в книжках на золотих сторінках: про наших студентів, випускників, педагогів, науковців... Зірок! Ви сьогодні на почесному п’єдесталі, де нагородою є вітання, які у весняну днину звучатимуть творчо й врочисто. В родині зичимо здоров’я, добра й любові.

ЛДУФК

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ