Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рейдери відбирають найбільший у Західній Україні ТРЦ «Victoria Gardens»

У середу, 27 вересня, об 11.00 у прес-центрі інформаційної агенції Гал-інфо відбудеться прес-конференція представників ТРЦ «Victoria Gardens». Тема прес-конференції – "Рейдери відбирають у іноземних інвесторів найбільший в Західній Україні ТРЦ «Victoria Gardens»".

Учасники прес-конференції розкажуть, хто і за якою схемою, використовуючи підроблені документи, намагається із застосуванням сили забрати бізнес у двох іноземних інвесторів-власників ТРЦ «Victoria Gardens».

Ринкова вартість ТРЦ становить не менше як 80 мільйонів доларів, який нібито був придбаний рейдерами за 100 тисяч гривень. Не дивно, що такий ласий шматок у туристичному Львові намагаються відібрати у іноземних власників, зазначено у повідомленні.

Було вже дві рейдерські атаки на ТРЦ – 23 червня та 15 вересня цього року.

Зловмисники з підробленими документами та за допомогою недобросовісного реєстратора у Києві змінили дані про реальних власників торговельно-розважального комплексу.

Представники ТРЦ мають підстави підозрювати, що захоплення «Victoria Gardens» за змовою організували колишній найманий директор ТРЦ А. Оджаклі та двоє правоохоронців часів Януковича.

Організатори прес-конференції стверджують, що реакції від правоохоронних органів та місцевих органів влади на таку кричущу ситуацію досі немає. Іноземні інвестори, які платять податки в Україні, залишилися сам на сам із рейдерським безчинством.

Власники  ТРЦ «Victoria Gardens» просять захистити їхні законні права, а зловмисників покарати згідно із чинним законодавством.

Представникам ЗМІ дадуть відео з камер спостереження, де видно, як люди специфічної зовнішності увірвалися в ТРЦ.

Учасники прес-конференції: Євгеній Король - директор ТОВ "Фенікс капітал", Сергій Овчинніков – член ради директорів ТРЦ «Victoria Gardens», Андрій Потинський – керуючий партнер юридичної фірми "Аміда".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ