Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

РФ перекинула на Донбас спецназ, боєприпаси і пальне, - ІС

Задля доукомплектування і підвищення бойових можливостей російсько-терористичних військ із РФ на Донбас прибули підрозділи спецназу ЗС РФ. Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомив народний депутат від НФ, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Задля доукомплектування і підвищення бойових можливостей російсько-терористичних військ з території РФ на Донбас прибули підрозділи російського спецназу зі складу 2-х бригад спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ - 10 ОБр СпП (постійне місце дислокації - н.п. Молькіно) ПВО ЗС РФ і 16 ОБр СпП (Тамбов) ЗВО ЗС РФ", - написав він.

Крім того, Тимчук додав, що з РФ на Донбас і далі надходять предмети матеріально-технічного постачання для потреб окупаційних військ.

"На залізничні станції Луганськ, Ровеньки, Іловайськ доставлено в цілому понад 3 000 тонн пального, на залізничну станцію Харцизьк - 5 вагонів із продовольчими припасами і медикаментами. Зафіксовано перекидання з території РФ через пункт пропуску Довжанський 2-х одиниць 122-мм самохідних гаубиць 2С1 "Гвоздика", а також 7 вантажівок із боєприпасами для них", - зауважив Тимчук.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ