Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Рівень зарплати працівникам вугільної промисловості від початку 2006 року зріс на 58%, а заборгованість по зарплаті – на 50% — Володимир Гарбузюк

На 41% зріс рівень мінімальної заробітної плати працівників вугільної промисловості протягом 2005 року, а за перші місяці цього року заробітна плата вугільників збільшилася на 58% —  зазначив 6 березня під час наради голови Львівської ОДА з представниками вугільної промисловості та профспілкових організацій, генеральний директор ДП “Львіввугілля” Володимир Гарбузюк — повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
Поряд з тим, за його словами, з січня 2006 року виникла заборгованість по заробітній платі.
«За негативної роботи в січні, яка була зв’язана з погодними умовами, виникла 50% заборгованість по зарплаті. За січень ДП “Львіввугілля” було зароблено 28 млн грн, які пішли на погашення 1,5 місячного фонду по заробітній платі. На березень планується отримати прибутку в 35 млн грн і плюс 4,92 млн грн державної фінансової підтримки», — зазначив Володимир Гарбузюк.
Як повідомляє прес-служба ЛОДА, гострим питання наради було підняття мінімальної заробітної плати вугільникам з 1 березня 2006 року до 332 грн та виплати заборгованості. Голова Львівської ОДА Петро Олійник дав розпорядження генеральному директору ДП “Львіввугілля” Володимиру Гарбузюку до 9 березня укласти графік виплати заробітної плати за січень-лютий та відпрацювати програми збільшення заробітної плати працівникам вугільної промислововсті до 332 грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ