Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Роман Насіров: Україна та США активізують співпрацю у напрямку реформування митниці

Як повідомив Урядовий портал, голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров взяв участь у зустрічі з делегацією США щодо реформування митниці.

«В ході перемовин була досягнута домовленість про підтримку реформування митниці нашими американськими партнерами. За підсумками візиту делегації вироблені рекомендації з реформування роботи митниці», - зазначив Голова ДФС.

За його словами, ефективна робота митниці є необхідною умовою для досягнення економічного зростання у країні.

«Державна фіскальна служба України максимально сприяє місії США та передає американським колегам всю необхідну інформацію», - запевнив Роман Насіров.

Він наголосив, що представники делегації США надали технічні рекомендації щодо реформ на українській митниці. «За сформованим американською стороною планом реформ найближчим часом розпочнеться модернізація митних органів ДФС».

«Наведення порядку на українській митниці є одним із важливих пріоритетів у роботі служби. Впевнений, з вашою підтримкою ми зробимо це якомога краще», - підкреслив Голова ДФС, звертаючись до американських партнерів.

«Важливими складовими реформування митниці є подолання контрабанди та корупції, а також внесення змін до законодавства. У результаті ми очікуємо знизити кількість митних правопорушень, перевести роботу митниці на якісно новий рівень і тим самим створити зручні умови для проведення імпортно-експортних операцій», - додав Роман Насіров.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ