Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Романів не пройшла погодження в Кабміні

За інформацією джерела, Романів Ірина Федорівна не одержала погодження в Кабміні на призначення на посаду начальника управління з питань сім’ї та молоді Львівської ОДА. Нагадаємо, що від 27 вересня Ірина Романів стала в. о. начальника цього управління.

Серед найімовірніших претендентів на цю посаду тепер називають президента Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Національний студентський союз" Анатолія Ігнатовича.

Анатолій Ігнатович нині є серед організаторів всеукраїнського студентського референдуму, в якому мало взяти участь 100 тис. студентів. Студентам було запропоновано відповісти на 7 питань. Останнє з них стосується підтримки чи непідтримки якнайскорішого ухвалення нового закону про вищу освіту. Відтак, незалежні оглядачі висловили припущення, що цей референдум є способом легітимізувати загаданий проект закону, ідеологію якого приписують міністру освіти Дмитру Табачнику. Також соціологи зауважили, що анкета складена не фахово, що дозволяє говорити про спробу маніпуляції.

Нагадаємо, що законопроект про вищу освіту від міністра Дмитра Табачника викликав неабиякий протест студентства. Особливе обурення викликала передбачена у ньому можливість змінювати вартість плати за навчання.

Також додамо, що Ірина Романів претендувала на посаду начальника управління освіти, об’єднаного з управлінням сім`ї та молоді: до кінця року у Львівській ОДА мало б завершитись формування структури подібно до структури Кабміну. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ