Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Росан-Капітал” створила інвестиційний фонд „Легенда”

Компанія з управління активами "Росан-Капітал" створила інвестиційний фонд "Легенда". Про це «Гал-info» повідомили у дирекції компанії.
Відповідно до повідомлення, фонд внесений до єдиного державного реєстру інститутів спільного інвестування як пайовий венчурний інвестиційний фонд недиверсифікованого виду закритого типу "Легенда", метою діяльності якого є отримання прибутку від здійснення діляьності зі спільного інвестування.
На цей момент під управлінням компанії  разом з новоствореним перебувають 7 фондів: ПВІФ "Росан-Корпорейшн", ПВІФ "Нова стратегія-Льон", ПВІФ "Євровенчур", ПВІФ "Інекс", ПВІФ "Легенда", ПІФ "Росан-Інвест", ПІФ "Універсальний".
Нагадаємо, 8 вересня 2006 року внесено в ЄДРІСІ (єдиний державний реєстр інститутів спільного інвестування) пайовий венчурний інвестиційний фонд недиверсифікованого виду закритого типу "Інекс", інвестиційна стратегія якого спрямована на інвестування галузей народного господарства України.
Компанія "Росан-Капітал" зареєстрована у формі відкритого акціонерного товариства й спеціалізується на інвестиційній діяльності з управління активами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ